Saturday, January 22, 2011

Syok giler..Hari-hari Mau

Ape yg syok nyer ek..hehe..actually nk cite psl training yg aku attended last week..bkn training tu yg syok yer..mende lain yg syok..

Training tu buat kat damansara je,ikutkan leh je aku ulang alik tapi disebabkan training ni dibuat di hotel..maka penginapan 1 mlm diberikan di hotel tersebut..xkan nk lepaskan peluang bermalam kat hotel yg best ini kan..so aku bermalam la,terpaksala tinggal hubby sorang2 kat umah..layan gambar hotel ni...( testing watermark skali )






Sebenarnya ni 1st time aku g kursus kat hotel 5 star gitu..sebelum2 ni,xdpt merasa pun..kesian kan..huhu..apa yg paling syok adalah makanan,bilik hotel ni aku xheran pun..aku ni kalo bab makan2 cukup ske..hehe..ape lagi, mmg makan sepuas2nya la coz utk lunch leh mkn buffer kat cafe hotel itu..

Time lunch untuk 1st day xsempat nk capture gambar mknan sb terlampau enjoy menikmati makanan..smpai xhengat mende lain dh..tapi 2nd day aku sempat capture gambar..layannn


sushi yg sangat best..


i love seafood..

dh makin gemok dh ni..


4 comments:

Sabihah said...

muni...hampir tak kenal...hehhe...senang ati agaknye..^_^

muniefithrie said...

Gemok sgt kan org skrg ni?huhu..nk kurus cm dulu blk..waaa

fariha said...

aah b..sgt x cam td. jgn mare.. ;p

muniefithrie said...

huhu..sadisnya