Wednesday, January 26, 2011

Spirals

Weekend ari tu duk umah je..xg jalan memana pun..xtau nape bile weekend je rs nk duk umah n berehat secukupnya..hehe..xmo kuar g mana2 pun.jadinya,terpaksala adikku dayah dtg umah sb kakaknya xmo kuar umah g jln2 time weekend.

Kalo dh si adik dtg umah,mesti die akan masak mende yg die nk mkn..so this week,die nk mkn spirals..ape ke mende spirals tu??hehe..kalo spaghetti mesti seme org tau kan..actually spirals ni sama je ngn spaghetti cuma mee die je yg lain..

Bahan2 semenya die belikan,bagus betul adikku ni...bolehla kakaknya makan spirals..aisyh,kalo bab2 makan laju je aku ni..tu yg badan skrg ni asyik naik je..kebanyakkan baju kurung dh ketat..cmne ni..: (

Kalo nk tau camne rupa spirals tu sila tgk gambar di bawah ini..jeng3

 Ini la mr.spirals itu..berwarna warni..sangat best


Antara bahan2 yg digunakan untuk buat kuahnya,yg bestnya kalo letak cendawan..


Inilah hasilnya..masih panas dalam kuali lagi..


Sudah boleh di makan..nyum2..sedap..

Kalo nk bandingkan antara spirals dgn spaghetti ni,aku lg suke spirals ni..coz,die xrasa muak mcm mee spaghetti..Spirals ni mmg best..kalo nk tau best ke x leh la try buat..



2 comments:

Mr & Mrs Ai said...

bekas mee tu mcm tau2 jer muni...huhu

muniefithrie said...

hehe..igt lg ko ek..aku mmg guna seme adiah yg org kasi kat aku..