Friday, January 14, 2011

Saya Mahu Watermark FREE dari elissmie.com

Macam menarik sgt kalo ada watermark,org xleh curi gambar kite kan. alkisahnya ternampak gambar pada blog mrsboan dan tilla ada cop watermark..jd geledah blog diorg ni jumpa la blog elismie.com...

Elissmie,saya pun mahu letak watermark pd blog saya jgk..

Dan syarat2 yg mesti aku follow :

1. Mestilah seorang Follower belog elissmie.com . Kalau bukan follower tidak layak untuk mendapatkan Watermark FREE ini. Kalo nak jugak, terpaksa lah jadi follower seumur hidup.hahahaha.
- sudah jadi follower

2.Buat satu entri yang Title :Saya Mahu Watermark FREE dari elissmie.com . Untuk Permohonan seterusnya, juga WAJIB membuat entry sekali lagi.
-sudah buat

3.Nyatakan nama belog , warna dan font  yang anda inginkan pada Watermark FREE anda tu.Sila nyatakan font apa pada Nama belog dan font apa untuk Copyright Reserved © tu.
- nama blog : munie
-warna : light blue
-font : Berlin San FB Demi

4. Jangan lupa masukkan LINK-LINK berikut di dalam entri anda:

 http://www.elissmie.com/2010/05/siapa-mahu-watermark-free.html

 http://elissmiejunior.blogspot.com

http://mieeliss.blogspot.com/

-dah masuk dh..

3.Tinggalkan permalink pada comment box entry ini lah.
-dah buat

4. First Come First Serve.Bagi aku masa 2-3 hari bekerja yer untuk siapkan ok.Dan jangan lupa tinggalkan sekali alamat email anda yer untuk dihubungi.
my email : munirah_0208@yahoo.com

3 comments:

mrsboan said...

yeah i like...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

salam...saya dah email yer..thanks..
kalo tiada harap check dekat spam folder :) ataupun nak mudah add my email kat your contact, elissmie@gmail.com

muniefithrie said...

dh dapat dh..thanks..