Monday, March 21, 2011

Ceiling Fan Elmark UFO

Semalam seharian aku ngn hubby pegi survey harga kipas dan lampu.Survey dulu harga then baru pilih yang murah..konon2nya la..kitorg survey kat puchong,dalam 3 kedai kitorg pegi survey..penat gak la..

Sape penah pegi kdai house of lighting??..aku pegi kedai tu smlm,terkejut tgk org rmai gle kat kdai tu..harga lampu n kipas kat kdai tu agak murahla sb tu rmai yg pegi cna.tp xde yg aku berkenan pun.

Pastu pegi survey kdai kat sebelah tesco.nama kdainya ten gro lighting.jurujual tu tunjuk kat kitorg kipas UFO brand elmark..kipas yang boleh kembang kuncup..kipas tu akan kembang bila kite on..pastu yang menariknya kipas ini ada lampu kat tgh2..sgt comel..mmg trs jatuh hati..trs beli tanpa teragak2 lagi..hehe..nak tgk rupa kipas tu cam mana..jeng3x...


Inilah die kipas UFO..rupa kipas masa OFF

Cantik x kipas ni??xsempat plak nak snap gambar kipas ON..sempat snap 1 gambar je..lampu kat tgh tu lak leh control kecerahan die..


Ni la hasilnya...rupa kipas masa ON sama ngn gambar kat kotak ni..

Disebabkan terlalu ske sgt,trs kitog beli kipas ni..simpan dulu la kat umah..nanti dh pindah baru psg..rs cam xpenah aku jumpa kipas yg mcm ni..tu yg trs beli tanpa pk panjang..

9 comments:

Sabihah said...

munie,rumah b ada sebijik kipas ni..i pun mcm u jugak..berkenan gile pastu beli tanpa teragak2..hahah..masa beli, sanggup ckp kat hubby, lampu kipas yang lain i tak kisah yang mcmane pun...yang penting, kipas ni i nak...hahaha

muniefithrie said...

ok x b guna kipas ni?ms beli die test cam sejuk je..cam ok je..cantik kan kipas ni..menarik sb die cam pelik cket..

Mr. Z and Mrs. Z said...

org ckp pegi nilai.situ lampu cntik2 dan murah muni

insal said...

waa bestnye shopping utk umh sendiri..dh dpt kunci lom muni?

fariha said...

sama sebijik ngan yg kat umah b ke?ari tu tgk umah b cam bkenan gak..bape harga?

muniefithrie said...

fariha: beli ari tu dapat rm250..

izni: lom dapat kunci lg..bulan depan kot br dpt..

tila: jauh sgt la tila..

Salamz said...

assalammualaikum..munie, saya pun baru book kipas ni..samala, tgk je terus fall in love..haha. Berapa harga awak beli ye? Saje nk compare..

muniefithrie said...

Saya beli aritu dapat rm250..tu pun lps mntk diskaun..

Anonymous said...

model kipas yg pling org suke .. hri tu pown ad cstme oder 1 kontena tok jual kt india .. klu ad shaking or pape call jew 03-58829952/53